06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Van Gestel & Partners | Eén organisatie voor al uw coachingsvragen!

Coaching


Van Gestel & Partners is uw partner voor stress & burn-out coaching, professionele ontwikkeling van uw medewerkers en voor outplacement trajecten. 

 Medewerkers boeien en binden en een aantrekkelijke werkgever zijn op de arbeidsmarkt. Dat zijn sleutelfactoren voor succes van organisaties. Het zijn medewerkers die aan de basis staan van klanttevredenheid. ‘Customer Experience’ begint daarom met ‘Employee Experience’ en de ‘vitaliteit’ van medewerkers. Mensen zijn de daadwerkelijke succesversterkers voor elke organisatie. Mensen laten excelleren is de basis voor ieders succes, ook als dat excelleren elders betref. Wij helpen organisaties en hun medewerkers bij het optimaliseren van het functioneren door gerichte coaching en talent ontwikkeling naar persoonlijk meesterschap. 

Wij zijn onderdeel van de Habilis Groep. 

Stress en burn-out coaching

Uitblinkers! is Partner van CSR-Centrum. Wij coachen medewerkers bij het herstel van chronische stress en burn-out. Ook bieden we preventie programma’s. Elke geïnvesteerde Euro levert zo’n vier Euro op aan besparingen op verzuimkosten en productiviteit.
Meer info

Outplacement

Begeleiding van medewerkers die om wat voor reden dan ook professioneel van werk naar werk begeleid moeten worden. Collectief of individueel. Met oog voor werken vanuit ieders unieke persoonlijke kracht.
Meer info

Coaching professionele ontwikkeling

Voor alle coaching  en support voor professionele ontwikkeling van uw medewerkers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken gebruik van ons Personal Mastery Skills programma, onder andere gebaseerd op wetenschappelijke inzichten uit de neuro psychologie.
Meer info

Ontwikkel assessments

Wij voeren reeds meer dan 10 jaar ontwikkel assessments uit waarbij we onder andere gedrag in aanleg (Big5 factoren) werk en leiderschapsstijl, communicatiestijl, talent, competenties en cultuur aspecten in kaart brengen. Ook 360 graden feedback op een aantal aspecten is mogelijk.
Meer info