Outplacement, Reintegratie, Loopbaan, Stress en Burn-out

Zodra vanuit bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, een niet passende functie (functioneren) of herstructurering een duurzame relatie tussen u als werkgever en werknemer niet meer mogelijk is kunt u afspraken maken over begeleiding van werk-naar werk. Uitblinkers! biedt u loopbaanbegeleiding, re-integratie of outplacement trajecten op maat. Ook bieden wij coaching bij Stress en Burn-out volgens de CSR-Methode en hieraan gerelateerde spoor 2 trajecten.

De mensen binnen Uitblinkers! hebben al sinds 2002 ervaring met outplacement, loopbaanbegeleiding en re-integratie processen, zowel collectief als individueel. Wij zijn dan ook een ervaren partner waar het gaat om het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan of loopbaan. Onze trajecten zijn gericht op het individu en ieders unieke kracht en potentieel. We werken daarom hoofdzakelijk op basis van persoonlijke coaching, ook als het een collectief traject betreft. Daarnaast Kan er worden deelgenomen aan ons trainingsprogramma.

Voor elk traject geldt dat wij werken met een vooraf overeenkomen tarief, gebaseerd op het afgesproken programma op maat of op basis van dienstverlening per uur. Indien wij medewerkers begeleiden vanuit een Loopbaanbegeleiding, Outplacement of Reintegratie traject brengen wij de werkgever waar u /uw medewerker wordt geplaatst geen kosten in rekening. Hierdoor houden we ons commercieel belangen zuiver.

Wij komen graag bij u langs om onze werkwijze toe te lichten.

Wij zijn vanuit ons kantoor in Soest actief in de regio Amersfoort, Hilversum, Baarn, Den Dolder, Bilthoven, De Bilt, Utrecht, Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Leusden, Woudenberg, Maartensdijk, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Eemnes, Hoevelaken, Laren, Blaricum, Huizen, Bussum en Naarden.

Geweldig dat je al het materiaal ter beschikking hebt gesteld, ik vind het heel fijn om daar nog eens goed naar te kijken.
Ook heel blij met dat je Bas een paar dingen duidelijk hebt gemaakt, gevoelsmatig denk ik dat er veel zaken voor hem op zijn plek zijn gevallen.
Toen ik hoorde hoe je Bas motiveerde door te zeggen dat zijn cijferlijst ook belangrijk is voor zijn carrière, kon ik je haast wel zoenen.
Ik vind dat je het bijzonder goed hebt aangepakt.

vader van Bas

Schoolkeuze advies na VWO 17-jarige (09-2018)