06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Van Gestel & Partners | Powerful People 

Onderdeel van de Habilis Groep 

Over Ons  

Van Gestel & partners | Powerful People ziet medewerkers als de belangrijkste assets van organisaties. Mensen zijn de de daadwerkelijke succesversterkers. Wij maken medewerkers bewust van hun persoonlijke intrinsieke waarde, zetten mensen blijvend in hun kracht en laten hen excelleren. Zo versterken we mensen en organisaties blijvend. 

Onze missie:
“De persoonlijke kracht, het talent en het potentieel van mensen zo helder communiceren dat zij geinspireerd raken, dit inzichzelf herkennen en daarop gerichte acties ondernemen voor persoonljke groei, bijdragend aan een win/win situatie voor mens en organisatie.”
   

Managing Partner van Van Gestel & Partners is Jan-Michel van Gestel. Hij is sinds 1991 actief als Coach, Trainer en HR (Interim) Manager en (heeft ge)werkt voor bedrijven als Philips, Jumbo Supermarkten, Dumeco Retail, SCA Hygiene Products, ABP pensioenfonds, Gemeente Tilburg, BDO en bij een aantal logisitieke dienstverleners. Jan-Michel is vanaf 2000 ondernemer in het werkveld mens en organisatie waarbij hij van 2002 tot en met 2014 mede-eigenaar en Managing Partner was van HR adviesbureau ACTRA Group NV met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Soest (Outplacement, Coaching, Training en Recruitment). Daarnaast is hij Mental Coach van enkele topsporters en aangesloten als Partner bij CSR-Centrum, een landelijke organisatie voor (chronische) stress en burn-out coaching.  

Van Gestel & Partners is onderdeel van de Habilis Groep. Wij zijn actief in heel Nederland maar met een sterke lokale profilering vanuit onze kantoren in Eindhoven en Soest in de regio’s Amersfoort – Utrecht – Almere – Amsterdam en Eindhoven – Nijmegen – ‘s-Hertogenbosch – Breda.

Talent

 Iedereen heeft talenten. Wij laten je, wat je situatie ook is, kennismaken met jouw talenten en intrinsieke kracht en coachen en begeleiden je bij het inzetten daarvan in je werk. Dit zodat je gezond, gemotiveerd en geïnspireerd blijft.

Loopbaan (her)start

Bij Van Gestel & Partners richten we ons niet op je (huidige of volgende) baan maar op je loopbaan. Daar staan we voor. Laat Van Gestel & partners | Powerful People het (her)startpunt zijn voor jouw verdere professionele Toekomst!

Personal Mastery

Met de juiste ondersteuning kan ook jij persoonlijk meesterschap bereiken. Dat laten we je ervaren met ons Personal Mastery Skills programma! Een bewezen programma voor professionele ontwikkeling, ook na burn-out.