Ons verhaal

Uitblinkers! wil met een vernieuwende visie op de factor mens binnen organisaties de kijk op (flex)werken veranderen. We zien de medewerkers als de belangrijkste assets van organisaties. Wij maken onze “Uitblinkers!” bewust van hun persoonlijke intrinsieke waarde en sluiten aan bij het denken van Stephen R. Covey (7 Habits) waaraan Jan van Gestel, eigenaar directeur van Uitblinkers!, zijn persoonlijke missie heeft ontleend:

“De persoonlijke kracht, het talent en het potentieel van mensen zo helder communiceren dat zij geinspireerd raken, dit inzichzelf herkennen en daarop gerichte acties ondernemen voor persoonljke groei, bijdragend aan een win/win situatie voor mens en organisatie.”

Jan is sinds 1991 actief als HR (Interim) Manager; Recruiter; Coach en Trainer en (heeft ge)werkt voor bedrijven als Philips, Jumbo Supermarkten, Ravensburger, SCA Hygiene Products, ABP pensioenfonds, Gemeente Tilburg en bij diverse logisitieke dienstverleners. Hij is vanaf 2000 ondernemer in het werkveld mens en organisatie waarbij hij van 2002 tot en met 2014 mede-eigenaar was van HR adviesbureau ACTRA Human Capital BV met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Soest. Daarnaast is hij Mental Coach van enkele topsporters, lid van de Nederlandse Organisatie van Loopbaan Coaches (NOLOC) en aangesloten als Partner bij CSR-Centrum, voor (chronische) stress en burn-out coaching. 

Uitblinkers! is actief in heel Nederland maar met een sterke lokale profilering in de regio Amersfoort-Utrecht-Almere.

Uitblinkers! is onderdeel van Camelot Consulting BV in Soest, Utrecht.

Talent

Iedereen heeft talenten. Wij laten je kennis maken met jouw talenten en coachen en begeleiden je bij het inzetten daarvan in je werk!

Loopbaan

Bij Uitblinkers! bieden we je geen baan maar een loopbaan. Daar staan we voor! Laat uitblinkers! het startpunt zijn voor jouw Toekomst!

Uitblinken!

Met de juiste ondersteuning kan iedereen uitblinken! Jij dus ook. Dat laten we je graag ervaren!