Ons verhaal

Uitblinkers! wil met een vernieuwende visie op de factor mens binnen organisaties de kijk op flexwerk veranderen. We zien de medewerkers als de belangrijkste assets van organisaties. Wij maken onze “Uitblinkers!” bewust van hun persoonlijke intrinsieke waarde en sluiten aan bij het denken van Stephen R. Covey (7 Habits) waaraan Jan van Gestel, eigenaar directeur van Uitblinkers!, zijn persoonlijke missie heeft ontleend:

“De persoonlijke kracht, het talent en het potentieel van mensen zo helder communiceren dat zij geinspireerd raken, dit inzichzelf herkennen en daarop gerichte acties ondernemen voor persoonljke groei, bijdragend aan een win/win situatie voor mens en organisatie.”

Jan is sinds 1991 actief als HR Manager; Recruiter; Re-integratie-, Outplacement-, Personal- en Mental-coach; Trainer talent en team ontwikkeling en heeft gewerkt voor bedrijven als Philips, Jumbo Supermarkten, Ravensburger, SCA Hygiene Products, ABP pensioenfonds, Gemeente Tilburg en bij diverse logsitieke dienstverleners. Hij is vanaf 2000 ondernemer in het werkveld mens en organisatie waarbij hij van 2002 tot en met 2014 mede-eigenaar was van HR adviesbureau ACTRA Human Capital BV met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Soest. Daarnaast is hij Mental Coach van enkele topsporters.

Uitblinkers! richt zich als intermediair bureau op bedrijven in geheel Nederland maar met een sterke lokale profilering in de regio Amersfoort-Utrecht-Almere. We zijn sterk in de vakgebieden: Technologie, Retail, Finance, Supply Chain.

Binnen ons concept bieden wij gratis en geheel vrijblijvend sollicitatie- en arbeidsmarkttrainingen aan voor mensen die op zoek zijn naar een (andere) baan. Ons verdienmodel is er op gericht dat wij een paar mensen van elke groep die start, succesvol via ons eigen brureau aan een tijdelijke of vaste baan kunnen helpen. Alle anderen zullen via onze trainingen en workshops hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten en op eigen kracht een nieuwe baan vinden. Wat ons dit oplevert? Wij hopen dat zij na hun succesvolle zoektocht echte ambassadeurs voor Uitblinkers! in hun directe persoonlijke en professionele omgeving zullen worden.

Ook bieden wij mensen die vanuit een uitkering willen starten als zelfstandige (ZZP / Freelance) een springplank naar ondernemerschap.

Daarnaast bieden wij ondernememingen HR Support rondom Performance Management, Talent Ontwikkeling, Strategische Personeelsplanning en Outplacement diensten.

Uitblinkers! is onderdeel van Camelot Consulting BV in Soest, Utrecht.

Talent

Iedereen heeft talenten. Wij laten je kennis maken met jouw talenten en coachen en begeleiden je bij het inzetten daarvan in je werk!

Loopbaan

Bij Uitblinkers! bieden we je geen baan maar een loopbaan. Daar staan we voor! Laat uitblinkers! het startpunt zijn voor jouw Toekomst!

Uitblinken!

Met de juiste ondersteuning kan iedereen uitblinken! Jij dus ook. Dat laten we je graag ervaren!