Uitblinkers! is op 1 februari 2018 gestart als uitzend en detacheringsbureau in Soest, en biedt werkzoekenden gratis en vrijblijvend sollicitatietrainingen aan. 

Gratis en vrijblijvende sollicitatietraining!

De mensen achter uitblinkers gaan in de training samen met de deelnemers op zoek naar de karaktereigenschappen van elke deelnemer. Daarna stelt Uitblinkers samen met elke deelnemer een sollicitatieplan op om de kansen op het vinden van een geschikte baan te maximaliseren. De sollicitatietrainingen bestaan uit 10 bijeenkomsten van 2 uur. Elke week is er een bijeenkomst. Geïnteresseerden kunnen elk moment instromen. Na les 10 beginnen we gewoon weer vooraan, en elke les is apart te volgen. Elke dinsdag en donderdag ochtend van 10 uur tot 12 uur wordt de sollicitatietraining gegeven. In de schoolvakanties is er geen training. De deelnemers kunnen zelf kiezen welke ochtend voor hen het beste is. Ook is het mogelijkheid om in de lessen of aansluitend daarop met de trainer van Uitblinkers schriftelijke sollicitaties uit te werken of sollicitatiegesprekken voor te bereiden. De training is geschikt voor mensen van alle opleidingsniveaus, leeftijden en achtergronden en worden gegeven in het kantoor van Uitblinkers aan de Hartweg in Soest.

Omdat Uitblinkers een uitzend- en detacheringsbureau is dat sterke punten en de unieke talenten centraal stelt gaat het bureau ook zelf actief aan de slag om geschikte vacatures te zoeken. Mogelijk kan de deelnemer dus via Uitblinkers! een leuke en passende baan vinden. Als dat het geval is dan wordt de deelnemer een “Uitblinker!”. Elke Uitblinker! krijgen gedurende de tijd dat hij of zij voor Uitblinkers! blijft werken begeleiding en coaching en regelmatig interne trainingen aangeboden om zichzelf verder te ontwikkelen en de persoonlijke sterktes en talenten nog beter te leren kennen.

Informatie inwinnen, inschrijven voor de sollicitatietrainingen of als werkzoekende kan via de website, e-mail of telefonisch bij Jan van Gestel: jan@uitblinkers.eu of 06-183 95 318.