06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Op dinsdag 17 April zijn we gestart met de eerste workshop serie over “solliciteren vanuit je kracht”. We zijn op zoek gegaan naar de gebieden waarin de deelnemers uitblinken en vertalen deze naar een strategie om succesvol te zijn bij het zoeken naar een nieuwe baan. Inmiddels (26 juni)  zijn drie van de negen deelnemers uitgestroomd naar werk.

Deelname aan de eerste workshop serie, voor Uitblinkers! een pilot, was kosteloos. In de eerste sessies van de workshop serie kregen de deelnemers een goede basis om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Vanuit Uitblinkers! hebben we de deelnemers goed leren kennen en doen we ook na afsluiting van de workshop serie ons uiterste best om hen actief te bemiddelen naar een baan. De drie uitstromers naar werk die op eigen kracht een nieuwe baan hebben gevonden, vinden wij natuurlijk ook een heel groot succes. Een succes dat wij iedere werkzoekende van harte gunnen!

We starten binnenkort een nieuwe serie workshops! Schrijf je nu al vast in!

De opbouw van de workshops (10 sessies) zag er als volgt uit:

1. KRACHT: Mijn persoonlijke kracht, waar blink ik in uit als persoon? (gehouden)

2. WEERSTAND: Omgaan met hindernissen en weerstand. (gehouden)

3. DOEL: Waar wil ik naartoe, wat zoek ik in mijn baan? (gehouden)

4. BROCHURE: Een cv dat uitblinkt op de stapel! (gehouden)

5. MOTIVATIE: Wat schrijf ik in een motivatie(brief)? (gehouden)

6.  DIGITAAL: De digitale arbeidsmarkt. (gehouden)

7. NETWERKEN: De kracht van je persoonlijke netwerk gebruiken. (gehouden)

8. GESPREK: Gesprekken voeren 1 (netwerk). (12/06/2018)

9. SOLLICITATIE: Gesprekken voeren 2 (sollicitatie). (19/06/2018)

10. GEVONDEN: Contracten, arbeidsvoorwaarden, onderhandelen. (26/06/2018)

In de eerste workshop serie hebben we 9 deelnemers. De tweede serie start in september.

Voor deelname aan deze serie vragen wij een geringe vergoeding voor alle kosten van € 60,- incl. BTW. Dit is voor de volledige serie. Mocht je bijvoorbeeld een bijstandsuitkering hebben of in schuldsanering zitten en maar net rond kunnen komen, dan stellen we je natuurlijk vrij van deze bijdrage! Meld je nu aan voor deze workshop serie door een mail te sturen aan info@uitblinkers.euWe vinden het fijn als je jouw cv even mee stuurt! Natuurlijk kun je ons ook mailen of bellen als je vragen hebt!

Uitblinkers! zoekt graag samen met jou naar werk dat bij je past!

 

“Wat je doet vind ik heel mooi en waardevol, Je hebt van ons eigenlijk meteen een groep weten te maken waarin we ons veilig voelden en niet alleen leerden maar ook lol hadden.”

 

“Amper werkloos en direct op gesprek. Motivatie opdoen en aan de slag. Bedankt voor de inspiratie!”

 

“Heel bijzonder dat je zo maar zoveel tijd, energie en bezieling in ons stak. Super bedankt. Wens je alle succes met Uitblinkers!”

 

“Dank je wel voor de prettige en leerzame momenten.”

 

“Bedankt voor alle tips en voor de goede prettige sfeer.”

 

“Bedankt voor je goede zorgen. En je gedeelde kennis. Geweldig genoten en geleerd.”

 

“Ontzettend bedankt voor de leuke en interessante workshops en je support en begeleiding op weg naar mijn carrière als ZZP-er en coach / begeleider :).”

 

“Jan, Starman!”

 

Namens en door de hele groep wordt op eigen initiatief van de deelnemers op social media gedeeld:

Baan kwijt? Toe aan iets anders? Jan van Gestel behandelt in zijn workshops alle aspecten die je moet weten om een succes te maken van je sollicitatie. Hierbij wordt uitgegaan van je eigen kracht. Jan weet jou te inspireren en motiveren vanuit zijn ervaring en expertise. Meer weten? Ga naar de website https://uitblinkers.eu/ en meld je aan!
Deelnemers eerste workshop serie

Afscheidswoorden, 26 juni 2018

Wederom een interessante bijeenkomst, ik zie genoeg potentie in deze groep mensen om te komen waar ze willen. En ik vind dat jij ook goed bezig bent! Dat mag gezegd, ik vind je aanpak professioneel met genoeg ruimte voor het menselijke aspect.
Egbert

Jan wist in de eerste bijeenkomst modellen die ik al eerder had gezien op een heel duidelijke manier met elkaar te verbinden. Hierdoor kregen ze voor mij nieuwe betekenis waar ik echt wat mee kan.
Elendil

Ik wil je bedanken voor de eerste bijeenkomst.

Het is een zeer gemêleerde groep mensen, merendeel volledig onbekend voor elkaar en toch was iedereen direct erg openhartig. Ik ben benieuwd naar volgende week.

Maartje