06 - 183 953 18 mail@vangestel-partners.nl

Voor onze klant Ravensburger BV zijn wij op zoek naar een:

FINANCIEEL MEDEWERK(ST)ER (full-time)
met vlotte Franse taalvaardigheid

De blauwe Ravensburger driehoek staat bekend als kwaliteitsmerk van het Europese familiebedrijf Ravensburger. De spellen, puzzels en hobbyproducten die dit merk dragen staan voor: plezier, gezelligheid en uitdaging voor de geest.
Kwaliteit, lange ervaring én innovatie kenmerken de producten. Perfectie en engagement zijn de basis voor de ontwikkeling van de Ravensburger producten die aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen. Dát is de filosofie van Ravensburger: kwaliteit, inhoud en vorm, vandaag en in de toekomst.
Wereldwijd werken binnen Ravensburger ruim 1600 mensen, waarvan ruim 20 in Nederland en België. Vanuit Amersfoort vindt, in samenwerking met het verkoopkantoor in Brussel, de marketing, verkoop en logistiek voor de Benelux plaats. Binnen de organisatie heerst een grote loyaliteit en een erg goede werksfeer, kenmerkend voor de resultaatgerichte familiecultuur van het bedrijf.

Als Medewerk(st)er Financiële Administratie ondersteun je de Financieel Manager bij het verwerken van de dagelijkse financiële gegevensstroom en het beheren hiervan voor de Nederlandse en Belgische administratie. Tevens biedt je administratieve ondersteuning aan de orderdesk. Je belangrijkste taken binnen je functie zijn het debiteurenbeheer, beheren van bankzaken en crediteuren, boeken van inkoop facturen, verrichten van betalingen, ondersteuning van de personeels- en salarisadminstratie en het verrichten van belastingaangiftes (BTW en LH). Binnen de orderadministratie zoek je manco’s uit, verricht je claim behandeling activiteiten en order afwikkeling. Al deze activitetien voer je uit voor Nederland en Belgie. Hierbijw erk je met name in SAP en MS Office.

Voor de invulling van deze functie zijn we op zoek naar een medewerk(st)er met een afgeronde MBO opleiding in de financiële richting en minimaal 5 jaar ervaring, bij voorkeur met Nederlandse en Belgische administraties. Een uitstekende beheersing van de Franse taal is met name vanwege het debiteurenbeheer een absolute must! Daarnaast dien je een goede uitdrukkingsvaardigheid te hebben in de Duitse en Engelse taal.

Je bent woonachtig in Amersfoort of directe omliggende gemeenten. Als persoon ben je assertief / communicatief sterk en weet je relaties op te bouwen met klanten, in alle lagen van de klant organisatie. Je hebt een goed commercieel gevoel en zeker in het drukke seizoen (aug-jan) geen 9 tot 5 mentaliteit.

Je treedt rechtstreeks in dienst bij Ravensburger. Ravensburger biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitaties kun je tot uiterlijk vrijdag 11 december per e-mail richten aan:

Camelot Consulting BV | Uitblinkers!
t.av. Jan van Gestel
jan@uitblinkers.eu of jan@vangestel-partners.nl
+31 6 183 95 318

 

Acquisitie nav deze advertentie bij Camelot Consulting BV | Uitblinkers! of bij Ravensburger BV wordt niet op prijs gesteld.