Ik zoek werk

 

Ik zoek nieuwe (loop)baan mogelijkheden

Ben je MBO+, HBO of Universitair? Zoek je werk dat bij je past, bij jou als persoon, bij jouw motivatie? Word een “Uitblinker!” Hoe raak jij geinspireerd? Hoe zet jij je beste beentje voor, voor jezelf, voor je gezin en voor de organisatie(s) voor wie je werkt? Wij helpen je op weg door je beter inzicht te geven in jezelf en ook door je te blijven begeleiden en ondersteunen als je via ons aan het werk bent. Dit Door de coaching op je sterke punten, talenten en kwaliteiten kan je deze zo goed mogelijk inzetten.  Je herkomst, geslacht, intelligentie, handicap, verleden, etc. doet er voor ons niet toe. We kijken naar jou als unieke persoon, naar jouw kwaliteiten  en naar de door jou gewenste toekomst.

Je zoekt werk! Elk mens is uniek en iedereen is in potentie een “Uitblinker!”. Wij willen het allerbeste uit jou halen, zonder te veel van je te vragen. Daarom werken we bij Uitblinkers met een uniek programma van begeleiding, coaching en training op basis van wat jij nodig hebt voor jouw ontwikkeling.

Of je nu een MBO diploma hebt of een promotie aan de univesiteit hebt gedaan, wij hebben de ervaring om je verder te helpen bij het vinden van werk en het vormgeven van je loopbaan. Als “Uitblinker!” wordt je opgenomen in ons talent ontwikkelprogramma. Jouw sterke punten staan centraal, we coachen je en trainen je op vaardigheden die van belang zijn voor jouw loopbaanpad.

Het begint natuurlijk met jezelf goed leren kennen, een baan vinden die past bij wat jij in huis hebt en van daaruit helpen we je bij het jezelf verder ontwikkelen tot een echte “Uitblinker!”. 

Ons “Uitblinkers!” programma:

  • Uitgebreide intake.
  • Onderzoek naar jouw kwaliteiten, en karakter.
  • Sollicitatietraining en -begeleiding.
  • Individuele coaching.
  • Groepstrainingen in (sociale) vaardigheden.
  • Toegang tot meer dan 100 online trainingen.
  • Als je voor ons wat langere tijd aan het werk bent, externe vakgerichte trainingen.
  • Mocht jouw situatie om extra hulp vragen (bijvoorbeeld vanuit taal, schulden, scheiding, hanicap, ziekte e.d.), dan zullen we samen met jou kijken naar hoe vorm aan te geven aan hulp op dat gebied.

Schrijf je nu in als “Uitblinker!” en laten we samen op zoek gaan naar een bij jou persoonlijk en bij jouw situatie passende baan. Soms is het vinden van een juiste baan en het juiste bedrijf een wat langere weg. Ook als dat het geval is houden we van begin af aan het doel voor ogen en zorgen we dat je uiteindelijk terecht komt op een plek waar jij kan uitblinken!

Veelgestelde vragen

Ik zoek werk. Wat moet ik doen?

Werk zoeken begint met het maken van een goed CV. Waarschijnlijk heb je al een CV, maar hoe weet je of het aan alle eisen en verwachtingen voldoet? Hoe zorg je ervoor dat potentiele werkgevers die informatie in je CV vinden die zij belangrijk vinden? Deze vragen beantwoorden wij in de gartis en vrijblijvende sollicitatietrainingen die we aanbieden.

Naast je CV is het belangrijk om precies duidelijk te hebben wat voor baan je zoekt. Het solliciteren op alle vacatures die voorbij komen en jou leuk lijken is bijna nooit succesvol. Je vergroot je kansen als je jouw zoekgebied richt op maar één of maar een paar functie types en/of branches.

Het is belangrijk om bij het zoeken naar werk niet alleen te solliciteren op vacatures. Het is nog belangrijker om met veel mensen te gaan praten (netwerken) die werkzaam zijn in een beroep of branche die jou leuk lijkt. Zo krijg je een goed beeld of de branche en/of functie bij je past en je krijgt heel veel informatie die je later kan gebruiken in sollicitatiegesprekken. Wist je dat veel meer mensen een baan vinden door op deze manier te netwerken dan door sollicitaties op gepubliceerde vacatures?

In onze sollicitatietrainingen leren wij je om keuzes te maken. Keuzes gebaseerd op jouw sterke punten en interesses. Daarnaast helpen we je bij het opzetten van je netwerk strategie en leggen we je uit hoe je het netwerken en de netwerkgesprekken het beste aan kunt pakken.

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven is heel eenvoudig. Ga in het keuze menu boven aan deze pagina naar Werkzoekenden en kies de optie inschrijven. Heb je vragen over het inschrijven die je graag even doorspreekt voordat je de inschrijving doet, bel ons dan gerust even op. 

Kan ik ook voor een bijbaan bij jullie terecht?

Op dit moment richten wij ons nog niet op vacatures voor kleine bijbanen. Maar zodra je op zoek bent naar een baan op MBO niveau of hoger, van 16 uur of meer dan kun je jezelf bij ons inschrijven. 

Ik woon ver weg van jullie kantoor, heeft het dan zin om me in te schrijven?

Ja zeker, Uitblinkers! werkt landelijk.
Dus ook al woon je in Groningen, Zeeland of Limburg schrijf je zeker in zodat we samen met jou kunnen kijken naar geschikte bedrijven en vacatures in jouw regio!

Onze trainingen worden wel nog alleen verzorgd op ons kantoor in Soest, provincie Utrecht. We hebben de ambitie om later ook in andere provincies en regio’s trainingen te gaan verzorgen en kantoren te openen.

Vacatures

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte job!