Bemiddeling, training en coaching programma

Uitblinkers! heeft een andere benadering dan de meeste werving & selectie, uitzend- en detacheringsbureaus. Wij kijken anders naar mensen en vinden dat iedereen het recht heeft om een Uitblinker! te kunnen worden. Iedereen heeft een waarde in de maatschappij en iedereen die werkt heeft een waarde voor de organisatie waarvoor hij of zij werkt. Graag leren we je kennismaken met jouw waarde en potentieel. 

Wat we bieden is een programma waarin je jezelf beter leert kennen, waarin jouw sterke punten en talenten centraal staan, waarin we van jou een Uitblinker! maken op de arbeidsmarkt en bemiddelen naar een functie die echt bij je past. Je wordt iemand die het beste uit zichzelf haalt. Iemand die opvalt bij werkgevers en daardoor een goed salaris kan gaan verdienen omdat je jouw waarde voor de organisatie ook echt waar maakt. Zoiets vraagt in het begin wel om een investering. Een investering in tijd, zowel van jou als van ons. Als je deelneemt aan ons programma is dat (meestal) in je eigen tijd, maar het kost je geen geld. Wij zijn er van overtuigd dat die investering in tijd later dubbel en dwars door jou wordt terugverdiend in werkplezier en een betere baan.

Ons Uitblinkers! programma

Zodra je ingeschreven bent krijg je kostenloos toegang tot:

  • Uitgebreide intake.
  • Sollicitatie training, 10 ochtenden van ruim 2 uur.
  • Een persoonlijk adviesgesprek.

Let op: De trainingen en de begeleiding vinden plaats vanuit op kantoor in Soest. In overleg kunnen we de intake en de begeleiding deels telefonisch doen. Mogelijk plannen we in de toekomst ook trainingen op andere locaties in het land. Zodra je via ons werkt komen we naar je toe, waar dan ook in Nederland.

Uitblinkers! werkt ook als Loopbaan-, Outplacement- en Re-integratiebureau.

Dit betekent dat je bij Uitblinkers! een individueel coachingsprogramma kan doorlopen waarin wij je altijd actief helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Aan dit programma zijn wel kosten verbonden. Deze worden in de meeste gevallen vergoed door je werkgever. Personen die we begeleidien vanuit een door een werkgever betaald traject worden door ons bemiddeld zonder kosten in rekening te brengen voor werving en selectie aan de nieuwe werkgever.

Zodra je via ons werkt:

  • Begeleiding en coaching, gemiddeld 1,5 uur per maand.
  • Deelname aan trainingen die wij organiseren op het gebied van sociale vaardigheden, stress en gezondheid, financiele planning, e.d.
  • Deelname aan online trainingen van een geronomeerd trainingsbureau.
  • Als je wat langere tijd via Uitblinkers! werkt: vakgerichte trainingen.

Zodra je via ons werkt bij een bedrijf of organisatie verwachten we dat je deelneemt aan ons Uitblinkers! programma en krijg je een eigen coach. Het kost je gemiddeld één tot twee uur per maand (excl. restijd naar trainingen). Je kunt jouw tijdsinvestering het beste zien als een heel goede investering in jezelf en in jouw toekomst. Natuurlijk is er altijd ruimte voor jouw mening en inbreng en kunnen we het programma in overleg aanpassen op jouw persoonlijke situatie.

Vacatures

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte job!

Solliciteren

Neem deel aan onze workshop serie “Solliciteren vanuit je kracht!” 10 Unieke workshops waarin je alles leert over jouw positionering op de arbeidsmarkt.

 Meer informatie

Curriculum Vitae

Het CV is jouw persoonlijke brochure. Jouw unieke arbeidsmarkt marketing instrument. Vraag een kosteloos en vrijblijvend gesprek aan om je CV te optimaliseren.

 Neem contact op

Linkedin

Een goed LinkedIn profiel is een absolute must voor hoger opgeleiden bij het zoeken naar een nieuwe baan. Laat ons jouw LinkedIn profiel beoordelen. 

Neem contact op